f


Devold Consulting – autorisert regnskapsfører – regnskapskontor Bergen – Åsane

Autorisert Regnskapskontor Bergen

 

 

Regnskapskontor Bergen: Devold Consulting leverer komplette tjenester innenfor bedriftsrådgivningregnskap, lønn, fakturering, merverdiavgift, årsoppgjør, skatt og ligningspapirer til enkeltpersonforetak, aksjeselskaper og NUF selskaper. Vi leverer også et bredt utvalg av best i test økonomisystem til din bedrift.

 

 

 

 

 

Ønsker du å komme i personlig kontakt med din regnskapsfører? Du finner oss på Tertnesflaten 2 i Bergen – Åsane. 

 

 

Autorisert regnskapskontor i Bergen gir trygghet i din næringsdrift

 

 

Som ditt regnskapskontor er vi din nærmeste hjelper. Vi gir deg trygg næringsdrift og bidrar til din verdiskapning. Vi har felles mål med deg som kunde – du skal lykkes med din drift, dine investeringer og vi skal hjelpe deg til å redusere risikoen på vei mot målet.

 

 

Som din hjelpende høyre hånd gir vi deg rom til å ta de små pauser som gjør at du tar gode beslutninger. Vi er din sparringspartner og går næringsveien sammen med deg. 

 

 

 

 

Regnskapskontor og verdier – skape trygge arbeidsplasser

 

Vår viktigste målsetning er å bidra til å skape nye arbeidsplasser og gi deg en trygg næringsdrift med ditt eget firma. Våre rådgivere vil levere deg verdifull regnskapsinformasjon og hjelpe deg med å etablere gode økonomirutiner og ta i bruk effektive økonomisystemer. 

 

 

Som din nærmeste rådgiver skal vi forenkle din næringsdrift, være din samtalepartner og dele vår kompetanse med deg.

 

 

Å være en god rådgiver og mentor betyr å se deg som kunde og stille deg de riktige spørsmålene som får deg til å treffe riktige beslutninger. Vi skal være din samarbeidspartner og støtte deg med korrekt og god informasjon til riktig tidspunkt.

 

 

Les mer om regnskapskontorets verdier her. 

 

 

Best i test regnskapssystemer

 

 

For å utføre godt håndtverk innen regnskapsfaget må man ha godt verktøy. Vårt regnskapskontor tilbyr alltid best i test regnskaps- og økonomisystemer til våre kunder slik at du skal føle deg trygg på at du stiller best mulig rustet til å møte utfordringene i din næringsdrift.

 

 

Som vår kunde skal vi sikre deg god og trygg næringsdrift. Da må du være konkurransedyktig i din bransje og vår kunnskap om fordeler og ulemper ved de ulike økonomisystemene skal sikre at du velger det systemet som passer deg best, både i forhold til funksjonalitet, lisenskostnader og brukervennlighet.

 

 

Din bedrift er unik og din regnskapsfører kjenner din drift bedre enn de fleste. Det som kan være en godt økonomisystem for noen kan være dårlig for andre. Å kjenne hvilke behov man har for løsning betyr alt når det gjelder å velge riktig system. 

 

 

Regnskapskontor Bergen: Ønsker du en demo av et av våre supporterte økonomisystemer? 

Lei av å se en demovideo av systemene? Vi kjører fjernstyrt presentasjon av økonomisystemene våre tilpasset din arbeidssituasjon direkte på din PC. Du kan prate med våre regnskapsførere og rådgivere og få svar på dine viktigste spørsmål.

 

 

Regnskapskontor Bergen – Åsane, våre fasiliteter

 

 

Våre regnskapsførere holder til i lyse og moderne lokaler og vi garanterer alltid ledig parkeringsplass.

 

 

Les June sitt innlegg om hvordan få en mer effektiv digital hverdag.

 

 

Du kan finne både veibeskrivelse til vårt kontor i Åsane, mer om våre tjenester, om våre regnskapsførere og om hvordan du skal bli kunde på disse nettsidene.

 

 

 

 

 

Besøker du vårt regnskapskontor i Åsane vil du bli mottatt i en trivelig resepsjon og vi tilbyr gode møteromssfasiliteter. Sikkerheten for dine regnskapsopplysninger er satt i høysetet, våre lokaler har bred alarmdekning mot innbrudd, brann, vannskader og er tilknyttet alarmsentral. Bygg og parkering er kameraovervåket.

 

 

Skulle du ønske å jobbe i Åsane med regnskap, er du som erfaren regnskapsfører hjertelig velkommen til å søke stilling hos oss, les mer her.

 

 

Les også om våre økonomisystemer: Din online regnskapsfører.

 

 

Parkering hos Devold Consulting – regnskapskontor Bergen

 

Devold Consulting i Åsane tilbyr lett tilgjengelig gratis parkering til alle sine regnskaps – og bedriftsrådgivningskunder.

 

 

Bygget_004  

 

Resepsjon hos Devold Consulting – regnskapskontor Bergen

 

I vår resepsjon i Åsane får alle en hyggelig velkomst. Gjestetilgang til internett og en kaffekopp er lett tilgjengelig.

 

resepsjonen 

 

Møterom hos Devold Consulting – regnskapskontor Bergen

 

Devold Consulting i Åsane har moderne møterom og kan avholde møter med inntil 8-10 deltagere. Presentasjonsutstyr og kjøkkenfasiliteter er tilgjengelig.

 

Spiserommet_001

 

 

Ta kontakt med våre rådgivere.