f


Faktura tjenester

faktura bergen

 

 

Vi tilbyr et bredt utvalg faktureringsløsninger inkludert støtte for ordre og tilbudsbehandling – alt fra enkle, selvbetjente og rimelige skybaserte faktureringsløsninger til avanserte bransjetilpassede systemer med oppdatering mot fagsystemer eller annen tredjeparts programvare.

 

Ser du etter faktureringsløsning kan vi veilede og vise deg demo av aktuelle systemer. Først lytter vi til dine behov, så vurderer vi løsninger og til slutt viser vi deg valgt system. Det kan koste dyrt å velge feil faktureringssystem. 

 

Har du avanserte behov med for eksempel ønske om kobling av faktura mot prosjektstyring, viderefakturering av timer basert på timeregistrering, viderefakturering av varer basert på inngående faktura eller kanskje abonnementsfakturering av husleier eller andre gjentagende beløp – ta kontakt med våre rådgivere og vi vil guide deg til riktig system.

 

 

Ta kontakt for mer informasjon om et fakturasystem tilpasset ditt behov:

 

 

 

 

 

 

 

Våre faktura tjenester består av:

  • Faktura, ordre og tilbud – løsninger på skybaserte økonomisystemer, ASP systemer og filbaserte systemer
  • Registrering av kundeinnbetalinger og rapportering av ubetalte faktura
  • Purring av ubetalte krav
  • Oversending av ubetalte krav til inkassoselskap – evt. egeninkasso eller automatiserte løsninger
  • OCR-rutiner
  • Abonnementsfakturering – automatisert fakturering av gjentagende fakturabeløp – eks. fakturering av husleie fra eiendomsselskap 
  • Filimport av og innbetalinger fra kundens fakturasystem

 

 

Velg faktura tjenester fra våre regnskapsførere i Bergen

 

 

Vi har samlet et par faktureringsløsninger i ulike kategorier under. Felles for disse systemene er at det er skybaserte systemer. For full oversikt over våre online økonomisystemer – sjekk ut her.

 

 

Fakturering i Fiken økonomisystem:

 

 

 

 

Mer om Fiken økonomisystem.

 

 

Muligheter for prosjektrelatert fakturering i Poweroffice Go:

 

 

 

 

Mer om Poweroffice Go økonomisystem.

 

 

Faktura sendes rett i skyen på EHF eller på epost. Du har full oversikt over eget salg fordelt på kunder – prosjekter – varer – selger – eller andre parametre du måtte ønske å måle. 

 

 

Faktureringsløsningen er ofte en av bedriftens viktigste systemer – det er her du dokumenterer salget og sender krav til kunde om oppgjør av varer og tjenester.

 

 

Det er kritisk at denne funksjonen fungerer sømløst og at faktureringen er løpende ajour. Det er kostnadsbesparende med full integrasjon mot regnskapssystemet.

 

 

Mer om Uni Economy økonomisystem.

 

 

Les mer om rimelige Uni24 hybrid økonomisystem.

 

 

 

 

Ta kontakt med våre rådgivere om fakturering.