Facebook
Linkedin


Om Devold Consulting

Autorisert regnskapsførerselskap i Bergen

 

Devold Consulting er et autorisert regnskapsførerselskap med forretningsadresse Tertnesflaten 2 i Åsane i Bergen. Vi er 8 ansatte og har drevet med regnskap og økonomitjenester siden 1979. Vi leverer regnskaps- og rådgivningstjenester til bedrifts- og privatmarkedet i Bergen og omliggende kommuner.

 

Regnskaps- og rådgivningsvirksomheten eies og drives av ekteparet Arne Devold og Hilde Reikvam. Arne Devold er født i Bergen og er daglig leder og styreformann i Devold Consulting med bakgrunn som autorisert regnskapsfører og siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Hilde Reikvam er født og oppvokst i Førde og er jurist fra Universitet i Bergen og regnskapsfører. Ekteparet er bosatt i Bergen men tilbringer også mye tid i Førde og Jølster. Kunder fra Sogn og Fjordane er også hjertelig velkommen og vi dekker også kundebesøk i vårt nabofylke.   

 

 

 

 

Regnskapsførervirksomheten drives i lyse og trivelige kontorer med rikelig parkeringsplass, møterom, moderne dataløsninger og driften er basert på kvalitetssikrede rutiner. Det tilbys også kontorplasser for kunder gjennom Åsane Startup Senter.

 

 

Les også: Komme i gang – hva må til for å starte et regnskapsoppdrag?

 

 

Med over 30 års erfaring og daglig kontakt med næringslivet i Bergen er bedriftsrådgivning en naturlig del av tjenestetilbudet. Gründere, daglige ledere, styreledere og økonomiansvarlige i SMB markedet opplever alle utfordringer og kan føle seg alene i sin oppstarts-, drifts- eller avviklingssituasjon. I en samtale sammen med våre rådgivere vil vi gjennomgå status og identifisere praktiske gjennomførbare forbedringstiltak og løsninger vi erfaringsmessig vet fungerer i andre selskaper. 

 

Devold Consulting hadde i år 2016 en omsetning på ca. 7,5 mill kr. Selskapet er solid og oppnår høyeste kredittverdighetsscore AAA hos kredittvurderingsselskapet Dun & Bradstreet. Selskapet har også vært kåret til ”Gaselle”-bedrift av Dagens Næringsliv.

 

Eiendomsdrift

 

Ekteparet Reikvam og Devold eier også næringsbygget Tertnesflaten 2 via eiendomsselskapet Devold Consulting Bergen AS.

 

Der driftes virksomheten og eierskapet sikrer langvarige stabile lokaliseringsforhold for regnskapsførervirksomheten. I tillegg tilbyr vi kontorplasser til våre kunder spesielt tilpasset oppstartsvirksomheter.

 

 

Les også: Om våre verdier.