f


Regnskap Bergen

Regnskap Bergen

 

 

Vi kjenner Bergen og regnskap – i over 30 år har vi fulgt det lokale næringslivet og levert regnskap i Bergen. 

 

Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg med komplette regnskapstjenester – vi støtter deg enten det er support til selvbetjent regnskap eller full pakke med alle regnskapsfunksjoner fra A til Å. 

 

 

 

 

 

Regnskap Bergen – vi hjelper deg

 

 

Regnskap Bergen = Devold Consulting.  Trygg næringsdrift er vårt hovedfokus og vi hjelper deg med sikre rutiner for å levere regnskap slik at du har oversikt og forstår tallene.
 

 

Vi er din online regnskapsfører leverer best i test regnskapssystemer for din bedrift i Bergen. Våre regnskapssystemer automatiserer rutiner for deg. Enkelt, raskt, rimelig og oversiktlig dashbord over din egen økonomiske status i sanntid.

 

 

Med elektroniske bilag, fakturamottak i skyen og mobil app for reiser, godkjenning av av betalinger og timeregistrering oppdaterer du regnskapet enkelt – fakturaene sendes direkte i økonomisystemet og ikke flere glemte bilag eller ubetalte faktura.

 

 

Les blogginnlegget til June: En digital hverdag – skybasert økonomisystem

 

 

Ønsker du noe mer hjelp til regnskapsrutiner kan du trygt overlate til oss den delen av jobben du eventuelt ikke ønsker å gjøre selv. Ikke alle har lik hverdag og ikke alle har lyst til eller tid til gjøre kontorrutiner – da er vi der og hjelper deg med det du måtte ønske. Vi gjør også manuelle regnskap om du er ikke har digitalisert rutiner ennå.

 

 

Vi kan tilby bl.a. følgende regnskapstjenester:

 

 

Ønsker du å føre regnskap selv? 

 

 

Vil du bli vår neste regnskap Bergen kunde?

 

 

Vi vil gjerne at du skal velge oss som din neste regnskapsfører  – vi ønsker at du skal få hjelp til å komme i gang med regnskapsoppdraget. Du kan besøke oss på Tertnesflaten 2 eller ta kontakt med en av våre rådgivere for mer info om våre regnskapstjenester.

 

 

Vi har også et bredt tjenestetilbud innenfor lønnstjenester, årsoppgjør, ligningspapirer, bedriftsrådgivning, selskapsetablering med mye mer.

 

 

Kan man drive firma uten å være opptatt av business?

 

 

Kontakt våre regnskapsførere for mer info om regnskapstjenester.