f


POWEROFFICE GO – SKYBASERT ØKONOMISYSTEM

Med PowerOffice Go har du et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Gjør deg klar for en helt ny opplevelse.

 

Oversikt på én, to, tre! Ta pulsen på virksomheten ved å se viktige økonomiske hendelser og trender på ett sted. Du kan tilpasse dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av.

 

 

 

 

 

Våre regnskapstjenester.

 

 

 

 

I Poweroffice Go har du bl.a. følgende funksjonalitet:

 

 • Regnskap
 • Tilbud/Ordre/Faktura
 • Timeregistrering
 • Lønn
 • Oversiktlig status dashbord 
 • Inngående/utgående EHF
 • Ocr tolk av scannede fakturabilag
 • Egen epostadresse for direkte mottak av epostfaktura
 • Bilagsmottak med fakturagodkjenning
 • Rapportering

 

Poweroffice Go EHF utgående og inngående faktura:

 

 

Poweroffice Go tilbyr full automatisering av inngående og utgående faktura med EHF (elektronisk handelsformat). Det betyr i praksis at både mottager og utsender kan redusere tidsbruk på fakturamottaket og utsending av faktura til et minimum.   

 

 

Klar for nye utfordringer? Starte egen virksomhet?

 

 

 

Poweroffice Go Tilbud/Ordre/Faktura

 

 

 

Fakturering i Go gjøres raskt, enkelt og effektivt. Fakturaer kan opprettes til grupper og sendes automatisk. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet. Send tilbud, ordre og faktura via post, pdf eller EHF. Full kontroll over utseende på faktura og purringer. Enkelt og intuitiv fakturering av abonnement.

 

 

Poweroffice Go Lønn:

 

 

 

Alltid enkel tilgang til lønnssystemet ditt. Ajourhold av ansatte og lønnsutbetalinger går som en lek. Har du en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna. Enkelt å legge inn og ajourholde ansatte. Utbetaling og postering av lønn, samt innsending av A-melding skjer automatisk ved godkjenning av lønn. Sømløst integrert med Timeregisterering og Reiseregning

 

 

Poweroffice Go Reiseregning: 

 

 

 

Med PowerOffice Go blir utfylling av reiseregninger lekende lett. Start registreringen av reisen idet du går ut av døra hjemme og registrer utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelse på mobilen mens du er underveis. Automatiske oppdateringer av regelverk, satser og valutakurser.
Reiser etter regning kan utbetales og kostnadsføres umiddelbart. Sømløst integrert med Go Lønn eller filintegrasjon med H&L Lønn

 

 

GDPR sjekkliste – hvor langt har småbedriftene kommet med personvern arbeidet?

 

 

Poweroffice Go Time:

 

 

 

Øk faktureringsgraden med Go! Timeføring legges til som en integrert del av regnskapstjenesten. Dermed får du registrert og fakturert hver eneste time! Enkelt oppsett av kunder og prosjekter. Rask timeføring for de ansatte, også fra mobil. Godkjente timer kan faktureres kunden direkte.

 

 

Les også June sitt blogginnlegg: En digital hverdag – skybasert økonomisystem.

 

 

Kom i gang med skybasert økonomisystem – ta kontakt:

 

 

 

 

 

 

Noen av fordelene Go:

 

 • Alt du gjør i Go blir lagret trygt i skyen. Dermed er alt tatt vare på om noe skulle skje, og alt er tilgjengelig fra hvor som helst – når som helst.
 • Du får enkelt oversikt over økonomien og andre statuser fra PowerOffice Go i et interaktivt dashboard. Dashboardet kan tilpasses hver enkelt bruker og elementene har har drilldown for å se på detaljene.
 • Det er enkelt å registrere timer i Go. De ansatte registrere timene mens de er på farten på nett eller mobil. Dermed får du registrert og fakturert hver eneste time.
 • Snakk med regnskapsfører og andre direkte i PowerOffice Go. Det sparer du tid på og har alle samtaler i regnskapet på ett sted.

 

Snakk med en av våre rådgivere om PowerOffice Go i dag. 

 

 

PowerOffice Go