f


Kontohjelp – faglig infotjeneste

kontohjelp

 

 

Kontohjelp er en rimelig skybasert oppslagstjeneste for deg som vil bokføre regnskap.  Løsningen passer eksempelvis for deg som trenger kontohjelp, råd og tips i forbindelse med å gjøre regnskapet selv

 

 

Kontohjelp hjelder deg med å finne svarene på konteringsspørsmål i regnskapet

 

 

Har du opplevd å stå fast når du skal sette inn riktig kontokode i regnskapet? Det er du ikke alene om.

 

 

Økonomisystemet er en avansert kalkulator. Men det å sette en kontokode i regnskapet krever noe mer enn bare å finne en passendes kontotekst. Kontokoden angir hvordan du tolker bilaget og transaksjonen i forhold til skatte- og avgiftsregelverk.   

 

 

 

 

 

Ønsker du ekstra hjelp med skatt og ligningspapirer?

 

 

Kontohjelp inneholder 1600+ veiledninger med kontoforslag og mva-behandling. Tipsene i Kontohjelp oppdateres daglig av autoriserte regnskapsførere.  Veiledningene er lettfattelig skrevet og du trenger ikke lang erfaring med regnskap for å bruke systemet.

 

 

finne riktig konto

 

 

Ingen installasjon. Kun et brukernavn og passord er alt som trengs. Kontohjelp er tilpasset både store og små skjermer.

 

 

Kontohjelp – søk i kontering, frister og kontoplan samtidig

 

 

Når du søker etter svar i systemet vil du oppdage at det søkes i kontering, frister og kontoplan samtidig. Svarene kommer opp mens du skriver og uten at du trenger å gå frem og tilbake. 

 

 

Kan man drive firma uten å være opptatt av business?

 

 

Fordelen ved å ha et enkelt oppslagsverk når du bokfører regnskapet er redusert tidsbruk. Det tar tid å finne frem i lov- og regelverk på egenhånd. Bruk av lovdata og Skatte ABC krever tid og kunnskap. Med søk i systemet finner du riktig regnskapskonto raskere.

 

 

Dersom du bruker regnskapsfører til å etterkontrollere bokføringen din vil systemet redusere feil kontobruk og regnskapsfører bruker mindre tid på å korrigere dine bilagsføringer.

 

 

Som din online regnskapsfører anbefaler vi at du bruker et faglig infosystem til å forberede eget bokføringsarbeid. Våre regnskapsførere gir support til deg som ønsker å gjøre regnskapet selv. Med støtte til konteringsarbeidet får du et godt utgangspunkt til et mer korrekt regnskap. 

 

 

Besøk systemleverandørens hjemmeside.

 

 

Kontakt våre rådgivere og regnskapsfører for mer informasjon om Kontohjelp.