f


Visma eAccounting – regnskap og faktura på nett

visma eaccounting bergen

 

 

Visma eAccounting er et skybasert økonomisystem for småbedrifter.  Visma eAccounting er laget for å unngå manuelle prosesser. Systemet er fullt av automatiserte løsninger, som kvitteringstolk og bankintegrasjon, som gjør det enkelt for deg å ha full kontroll på regnskapet.

 

 

Du velger selv hvor mye av økonomi jobben du ønsker å gjøre. Og så kan din regnskapsfører fullføre der dine oppgaver slutter. 

 

 

 

 

 

Hvordan takle konflikter på arbeidsplassen?

 

 

Visma eAccounting – et fullverdig skybasert økonomisystem

 

 

Visma eAccounting passer til små og mellomstore bedrifter som ønsker enkelt vedlikehold og tilgjengelighet på alle plattformer. Siden systemet kjører i nettleser og på apper er det fleksibelt. Det finnes mange muligheter for sømløs integrasjon med andre systemer. 

 

 

Systemet er modulbasert slik at du kan ta i bruk den funksjonalitet som passer deg. Systemet dekker de fleste systembehov innenfor økonomi en mindre bedrift har behov for. 

 

 

 

 

Få raskere betalt med elektronisk fakturering

 

 

Lei av å skrive ut faktura på maler og systemer som ikke snakker sammen med resten av økonomisystemet og som regnskapsfører kanksje ikke har tilgang til? Jobb heller på samme system som din regnskapsfører og unngå dobbeltarbeid. 

 

Du kan velge å produsere faktura direkte eller gå via et tilbud eller en ordre. Deretter bokføres fakturaen direkte i regnskapssystemet. Fakturaen sendes så til kunde på EHF, epost eller utskrift. Når kunden betaler bokføres innbetalingen automatisk såfremt du har integrasjon med banken.

 

 

 

Fakturering skal først og fremst være enkelt. Med fakturering og regnskap sømløst i ett system får du raskere betaling med en profesjonell faktura.

 

 

Hvordan bli synlig på Google?

 

 

Visma eAccounting støtter alle formater og du ser enkelt salgshistorikk og rapporter.

 

 

 

 

Bankintegrasjon

 

Alle transaksjoner fra nettbank blir sendt til Visma eAccounting. Unngå manuelle registreringer og få full kontroll.

  • Toveis integrasjon – fakturaer sendes til nettbank for utbetaling
  • Transaksjoner overføres hver dag
  • Inn og -utbetalinger matches automatisk mot rett faktura

 

 

 

 

Har du opplevd at regnskapsfører purrer etter manglende bankbilag? Med bankintegrasjon kan du og regnskapsfører samarbeide bedre og det er lettere for deg å registrere komplette bilag i regnskapet før regnskapsfører eventuelt begynner sitt kontrollarbeid. Bedre kvalitet i ditt arbeid og mer fornøyd regnskapsfører.  

 

 

Visma Eaccounting vokser med din bedrift

 

 

Uansett hvilken bransje du er i kan programmet tilpasses med flere moduler.

 

 

I tillegg til standardfunksjoner som regnskap, fakturering, lønn og mva kan du også koble på blant annet timeregistrering, årsoppgjør og nettbutikk.

 

 

Våre rådgivnings- og mentortjenester

 

 

Smarte automatiske løsninger

 

 

Du skal ikke behøve å registrere ting flere steder manuelt. Med Visma eAccounting automatiske løsninger kan du både sende og motta faktura i alle formater med få tastetrykk.

 

 

Ta bilde av dine kvitteringer og send dem direkte inn i programmet med våre smarte apper.

 

 

Og hva med bankavstemningen? Med komplett bankintegrasjon går alle transaksjoner fra nettbank automatisk inn i programmet.

 

 

Visma eAccounting lønn

 

 

 

 

Visma eAccounting Apper

 

 

 

 

Les mer på systemleverandørens hjemmesider.

 

 

Ta kontakt med våre rådgivere og regnskapsførere for med info om Visma eAccounting.