Facebook
Linkedin


Sticos oppslag – faglig infotjeneste

 

 

Skal du gjøre regnskapet selv og ønsker du et online system med faglig støtte på spørsmål, skjemaer og veivisere innenfor regnskap, skatt, merverdiavgift, lønn og personal.  Sticos Oppslag er et nyttig verktøy for deg som liker å finne svarene på egenhånd. 

 

Våre regnskapsførere har lang erfaring i bruk av Sticos Oppslag og kan veilede og hjelpe deg å finne frem i løsningen.

 

 

Se våre øvrige online løsninger.

 

 

I Sticos Oppslag finner du blant annet:

 

 

Lover og regler

I Sticos Oppslag finner du alle relevante lover, forskrifter, standarder og uttalelser samlet på ett sted, og oppdatert til enhver tid.

 

Faglitteratur

Du har også aktuell faglitteratur som Lønns-ABC, Skatte-ABC og MVA-håndboken lett tilgjengelig. Sticos Oppslag gir deg forslag til kontering og merverdiavgiftsbehandling.

 

Skjema og kalkulatorer

Sticos Oppslag inneholder over 450 maler, avtaler og kalkulatorer. Det er enkelt å generere dokumenter som oppfyller alle lovkrav. Du sparer tid og får kvalitetssikret innhold.

 

Veivisere

Veiviserne i Sticos Oppslag guider deg gjennom ulike problemstillinger trinn for trinn. Vi viser deg i praksis hvordan du utfører en rekke arbeidsprosesser, og nødvendige dokumenter blir automatisk generert underveis. Eksempel på slike veivisere er gjennomføring av generalforsamling og styremøter, ansettelse og oppfølging av nyansatte, oppsigelser og lån i arbeidsforholdet.

 

 

Reiseregning, utlegg og kjørebok – rett fra app til regnskap.

 

 

Ta kontakt med våre rådgivere og regnskapsførere for mer info om Sticos Oppslag og kjøp av abonnement.