Facebook
Linkedin


Regnskapskontoret i Åsane

Devold Consulting er lokalisert på Tertnesflaten 2 i Åsane i Bergen. Våre regnskapsførere holder til i lyse og moderne lokaler i øverste etasje. Devold Consulting er godt skiltet fra Tertnesveien, inn Tertnesflaten og videre inn til parkeringsplassen – vi garanterer ledig parkeringsplass til våre kunder!

 

Devold Consulting leverer komplette tjenester innenfor regnskap, lønn, fakturering, merverdiavgift, årsoppgjør, skatt og bedriftsrådgivning til alle typer næringskunder både i Bergen og ellers i fylkene Hordaland og Sogn og Fjordane. 

 

 

Les June sitt innlegg om hvordan få en mer effektiv digital hverdag.

 

 

Du kan finne både veibeskrivelse til vårt kontor i Åsane, mer om våre tjenester, våre verdier, om våre regnskapsførere og om hvordan du skal bli kunde på disse nettsidene.

 

 

 

 

Besøker du våre kontorer i Åsane vil du bli mottatt i en trivelig resepsjon og vi tilbyr gode møteromssfasiliteter. Sikkerheten for dine regnskapsopplysninger er satt i høysetet, våre lokaler har bred alarmdekning mot innbrudd, brann, vannskader og er tilknyttet alarmsentral. Bygg og parkering er kameraovervåket og hele 3 ulike databackup løsninger sørger for trygg oppbevaring av regnskapsdata.

 

Skulle du ønske å jobbe i Åsane med regnskap, er du som erfaren regnskapsfører hjertelig velkommen til å søke stilling hos oss, les mer her.

 

 

Les også om våre økonomisystemer: Din online regnskapsfører.

 

 

Parkering

 

Devold Consulting i Åsane tilbyr lett tilgjengelig gratis parkering til alle sine regnskaps – og bedriftsrådgivningskunder.

 

Bygget_004  

Resepsjon

 

I vår resepsjon i Åsane får alle en hyggelig velkomst. Gjestetilgang til internett og en kaffekopp er lett tilgjengelig.

 

resepsjonen 

Møterom

 

Devold Consulting i Åsane har moderne møterom og kan avholde møter med inntil 8-10 deltagere. Presentasjonsutstyr og kjøkkenfasiliteter er tilgjengelig.

 

Spiserommet_001

 

 

Ta kontakt med våre rådgivere.