f


STARTE BEDRIFT – KLAR FOR NYE UTFORDRINGER? STIFTE ET SELSKAP?

Startup

 

Har du bestemt deg for å starte en ny bedrift? Da har du en spennende periode av livet ditt foran deg.

 

Gründeren skal kjenne det litt i magen – forventningene – spenningen – nye mennesker, kontakter og nettverk – ny start og friske ark – mulighetene til å få til noe – til å lykkes og kjenne mestringsfølelse. Noen ganger blir det suksess – andre ganger ikke. Hvordan skal du lykkes? 

 

Les også: Slik setter du opp en enkel forretningplan.

 

 

 

 

 

Starte bedrift – suksess i etableringfasen

 

 

Suksess i etableringsfasen handler om å gjøre de riktige tingene i rett rekkefølge. Ønsker du hjelp til å starte en bedrift bistår våre rådgivere med hvert trinn i prosessen. Vi har over 30 års erfaring med å se suksesskriteriene og bistå med startups.

 

 

Les også om vår ekspresstjeneste – stifteaksjeselskap.no – aksjeselskap fra kr. 990,-

 

 

Når man starter en bedrift er det mange utfordringer og oppgaver som skal utføres samtidig. Gründere har en felles utfordring – det er et omfattende og komplisert regelverk å forholde seg til. En nyetablerer har ofte mest fokus på sitt nye produkt eller nye tjeneste. Nødvendig papirarbeid vedrørende bedriftsetableringen blir ofte nedprioritert.

 

Enten man skal starte en bedrift ved å etablere et AS eller starte et enkeltpersonforetak gir vi deg komplett bistand til bedriftsetableringen, vi stifter selskapet – hjelper deg med å vurdere marked og lønnsomhet – produktkalkyler – alle de praktiske oppgavene og utfordringene nyetablereren møter – bistand med eventuell revisorkontakt og har rutiner på hvordan du skal foreta innlevering regnskapsbilag og eventuelle oppgjør vedrørende dokumentasjon av omsetning. 

 

 

Fra ufør tilbake til arbeid – Hilde Olsens lange vei ut av NAV systemet.

 

 

Ikke minst følger vi deg tett opp med å finne et økonomisystem slik at du kan ha den meget viktige og nødvendige oversikten over økonomien i selskapet. Vi bistår deg med de viktige skatte- og avgiftsrutinene – slik at du ikke blir blant gründerne som snubler i formaliteter med det offentlige før du har kommet igang.

 

 

Vi tilbyr følgende oppfølging når du skal starte en bedrift:

 

 

Les Arne sitt blogginnlegg om å lage en priskalkyle og sette riktig pris.

 

 

Å ha orden i formalitetene er viktig for å få en vellykket bedriftsetablering, men viktigst av alt er at etablereren har pågangsmot, er motivert og har tilstrekkelig tid og interesse for virksomheten.

 

 

For å starte egen bedrift er det avgjørende at gründeren har evne til å overbevise kunder, leverandører, ansatte, bank etc. om at bedriftsetableringen er sunn og levedyktig på lengre sikt.

 

 

10 tips til å drive bedre småbedrift.

 

 

Inspirasjon til å starte bedrift (eiendomsbransjen):

 

 

 

 

Ta kontakt med våre rådgivere i dag for å komme i gang med oppstart av egen virksomhet.