Facebook
Linkedin


FAKTURAMOTTAK – EHF – BILAGSSCANNING – OCR TOLK

 

 

Å investere i et godt elektronisk fakturamottak kan gi betydelige besparelser med regnskapsarbeidet. Alle inngående faktura på et sted klar for din godkjenning og betaling. Aldri mer rot med bortgjemte eller -glemte faktura, aldri har det vært enklere å følge opp fakturastatus på leverandørene på en god og trygg måte.

 

Motta faktura på EHF, på epost eller på papir – samle alle fakturaene rett i fakturamottaket. Ta bilde fra mobilappen – rett inn i økonomisystemet.

 

 

Les mer om best i test økonomisystemet Poweroffice Go.

 

 

Når fakturaene er registrert som enten EHF faktura eller .pdf faktura kan du enkelt systematisere fakturaene med status akseptert, betalt og bokført. Enkle statuslister gir deg svar på hvor langt fakturabehandlingen er kommet. 

 

 

 

 

 

 

Når fakturaen er registrert i fakturamottaket slipper man manuell tilleggsregistrering av betalinger i nettbanken. I stedet overføres en betalings-/remitteringsfil til banken for godkjenning der.   

 

 

Les mer om økonomisystemet Uni Economy.

 

 

Et elektronisk fakturamottak gjør spesielt den inngående fakturabehandlingen mer oversiktlig, raskere tilgjengelig og enklere å holde oversikt over hvilke faktura som er betalt enn i et tradisjonelt papir- og permbaserte fakturamottak.

 

 

Les June sitt blogginnlegg om en digital hverdag.