f


FAKTURAMOTTAK – DIGITALISERING INNGÅENDE FAKTURA

fakturamottak

 

 

Å investere i et godt digitalt fakturamottak kan gi betydelige besparelser med regnskapsarbeidet. Alle inngående faktura på et sted klar for din godkjenning og betaling. Aldri mer rot med bortgjemte eller -glemte faktura. Ingen unnskyldning lenger for ikke å ha orden og følge opp status på leverandørfaktura.

 

 

Fakturamottak i en digital verden – hvordan fungerer det?

 

 

Du kan motta leverandørfakturaene på EHF, på epost eller på papir – og samle alle fakturaene rett i fakturamottaket.

 

 

Eller du kan ta bilde av leverandørfakturaen fra mobilappen – rett inn i økonomisystemet. Ocr-tolken gjenkjenner det meste på fakturaen såfremt bildet er av god kvalitet – man slipper å punche fakturadato, fakturanummer, leverandørnavn, forfallsdato, kid osv.  

 

 

Les mer om best i test økonomisystemet Poweroffice Go.

 

 

Når fakturaene er registrert som enten EHF faktura eller .pdf faktura kan du enkelt systematisere fakturaene med status akseptert, betalt og bokført. Enkle statuslister gir deg svar på hvor langt fakturabehandlingen er kommet. 

 

 

Eksempel på fakturamottak i Poweroffice Go:

 

 

 

 

Les June sitt blogginnlegg om en digital hverdag.

 

 

 

 

 

Når fakturaen er registrert i fakturamottaket slipper man manuell tilleggsregistrering av betalinger i nettbanken. I stedet overføres en betalings-/remitteringsfil til banken for godkjenning der. 

 

 

Ønsker du å viderefakturere den mottatte fakturaen til din kunde med påslag? Du kan enkelt overføre en inngående faktura fra fakturamottaket til et prosjekt for viderefakturering. Dermed kan du få sømløs fakturaflyt på innkjøp av prosjektvarer via viderefakturering av varer til kunde frem til automatisert oppgjør og betaling.    

 

 

Les mer om økonomisystemet Uni Economy.

 

 

Et elektronisk fakturamottak gjør spesielt den inngående fakturabehandlingen mer oversiktlig, raskere tilgjengelig og enklere å holde oversikt over hvilke faktura som er betalt enn i et tradisjonelt papir- og permbaserte fakturamottak.

 

 

Ta kontakt med våre rådgivere for å få mer info om effektivt fakturamottak.