Facebook
Linkedin


OPPSTART – KLAR FOR NYE UTFORDRINGER? STIFTE ET SELSKAP?

 

Har du bestemt deg for å starte ny bedrift? Da har du en spennende periode av livet ditt foran deg.

 

Gründeren skal kjenne det litt i magen – forventningene – spenningen – nye mennesker, kontakter og nettverk – ny start og friske ark – mulighetene til å få til noe – til å lykkes og kjenne mestringsfølelse. Noen ganger blir det suksess – andre ganger ikke. Hvordan skal du lykkes? 

 

Les også: Slik setter du opp en enkel forretningplan.

 

 

 

 

 

 

Suksess i etableringsfasen handler om å gjøre de riktige tingene i rett rekkefølge. Ønsker du hjelp til dette er vi rette sted å starte. Vi har over 30 års erfaring med å se suksesskriteriene og bistå i oppstartsprosesser.  

 

 

Les også om vår ekspresstjeneste – stifteaksjeselskap.no – aksjeselskap fra kr. 990,-

 

 

Når man starter en bedrift er det mange utfordringer og oppgaver som skal utføres samtidig. Gründere har en felles utfordring – det er et omfattende og komplisert regelverk å forholde seg til. En nyetablerer har ofte mest fokus på sitt nye produkt eller nye tjeneste. Nødvendig papirarbeid vedrørende bedriftsetableringen nedprioriteres.

 

Enten man skal etablere et AS eller starte et enkeltpersonforetak gir vi deg komplett bistand til bedriftsetableringen, vi stifter selskapet – hjelper deg med å vurdere marked og lønnsomhet – produktkalkyler – alle de praktiske oppgavene og utfordringene nyetablereren møter – bistand med eventuell revisorkontakt og har rutiner på hvordan du skal foreta innlevering regnskapsbilag og eventuelle oppgjør vedrørende dokumentasjon av omsetning. Ikke minst følger vi deg tett opp med å finne et økonomisystem slik at du kan ha den meget viktige og nødvendige oversikten over økonomien i selskapet. Vi bistår deg med de viktige skatte- avgifts rutinene og spørsmålene – slik at du ikke blir blant de gründerne som snubler i formaliteter med det offentlige før du har kommet igang.

 

 

Nyhet! Trenger du et sted å starte opp? Vi kan tilby kontorhotell – Åsane Startup Senter på Tertnesflaten 2.

 

 

Vi tilbyr følgende oppfølging ved bedriftsetablering:

 

 

Les Arne sitt blogginnlegg om å lage en priskalkyle og sette riktig pris.

 

 

Å ha orden i formalitetene er viktig for å få en vellykket bedriftsetablering, men viktigst av alt er at etablereren har pågangsmot, er motivert og har tilstrekkelig tid og interesse for virksomheten. For å komme i gang med egen virksomhet er det avgjørende at gründeren har evne til å overbevise kunder, leverandører, ansatte, bank etc. om at bedriftsetableringen er sunn og levedyktig på lengre sikt.

 

 

Ta kontakt med våre rådgivere i dag for å komme i gang med oppstart av egen virksomhet.