f

Devold Consulting

TRENGER DU REGNSKAPSFØRER I BERGEN?

Med selvbetjente regnskapssystemer og automatisk bokføring – hvem trenger regnskapsfører da? Kan jeg ikke løse regnskapet på egenhånd?

 

Selvfølgelig kan du gjøre jobben selv – det er ingen lover eller regler som tilsier at du har plikt til å ha regnskapsfører – det er helt valgfritt. 

 

 

 

 

 

Har jeg nok kunnskap til å gjøre regnskapet selv? Test deg selv – ta uformell sjekk hos Skatteetaten her.

 

 

Plikten til å dokumentere inntekter og kostnader

 

Tilnærmet alle næringsdrivende har plikt til å dokumentere inntekter og kostnader. Dokumentasjonen benyttes til beregning av skatter og avgifter. De fleste er regnskapspliktige og skal også utarbeide årsrapportering.

 

Ingen næringsdrivende eller selskaper i Norge er pliktige til å benytte ekstern regnskapsfører. Imidlertid kan det by på utfordringer å føre regnskapet selv dersom man ikke innehar tilstrekkelig faglig kompetanse. Om du trenger en regnskapsfører avhenger av om du har tilstrekkelig økonomisk fagkompetanse og kapasiteten til å utføre jobben selv.

 

Selvbetjente regnskapssystemer kan hjelpe deg et stykke på vei. Et samarbeid og en fornuftig fordeling av arbeidsoppgaver mellom regnskapsfører og intern ansatt er ofte den løsningen som gir mest effektiv håndtering av regnskapsoppgavene. Med gode nettbaserte økonomisystemer kan du enkelt velge de oppgaver du har kompetanse på å utføre selv og kjøpe de tjenester du ønsker fra regnskapsfører.

 

 

Her finner du de selvbetjente økonomiløsningene: Din online regnskapsfører.

 

Våre rådgivere og regnskapsførere har lang erfaring i å samarbeide med deg som regnskapskunde og gjøre deg god og få ut ditt beste potensiale både i næringsdrift og hvilke regnskapsoppgaver du eller dine ansatte kan gjøre selv. Du kan lese mer om våre verdier her

 

Har du ønsker eller forslag til hvordan du tenker akkurat ditt regnskapsarbeid skal løses – ta kontakt med en av våre rådgivere – så finner vi sammen den løsningen som passer akkurat deg og din virksomhet best.