f


Best i test regnskapssystem

 

Best i test regnskapssystem ble vurdert i januar 2020 av Regnskap Norge sine medlemmer.  Rangeringen ble gjort fra 1 – 6 der beste score er 6 og laveste score er 1. Gjennomsnittlig score ble 4,5 poeng.  Undersøkelsen betyr mye for regnskapbransjens valg av regnskapssystemer. 

 

testvinner poweroffice go

 

Best i test regnskapssystem – Poweroffice Go

 

 

Soleklar vinner og best i test regnskapssystem ble Poweroffice Go. Systemet har utmerket seg med høy grad av brukervennlighet og godt grafisk design.

 

 

Menyer er oversiktlige, det er bra funksjonalitet med mobil app og de viktige integrasjonsmulighetene med andre systemer er gode. I tillegg satser best i test leverandøren på en enkel prisstruktur. Poweroffice Go er favoritt allround økonomisystem blant våre klienter.  

 

 

 

 

 

Send kjørebok rett fra app til regnskapet.

 

 

Ønsker du å teste Poweroffice Go? Ta kontakt for en demobruker – test gratis i 30 dager. Systemet har en god online kundestøtte med lesevennlige hjelpetekster og videoer.

 

best i test økonomisystemer

 

Bransjeløsninger kan være viktig for valg av best i test regnskapssystem – Tripletex

 

 

Tripletex er også et godt allround skybasert økonomisystem og er en av Visma sine mange økonomiløsninger. Tripletex var et av de første skybaserte økonomisystemene og har dermed lang erfaring og historikk. Systemet dominerer markedsandeler blant de skybaserte systemene på Østlandet, men har noe lavere markedsandeler på Vestlandet.  

 

 

Systemet utmerker seg med god bransjeløsning for bedrifter med behov for prosjektstyring. Det er også spesielt godt tilrettelagt for elektro og VVS-bransjen. Med poengsummen 4,7 deler Tripletex andre plassen i best i test økonomisystem undersøkelsen sammen med Duett.

 

 

Du bør vurdere Tripletex om du har behov for å styre ressursbruk i prosjektene på ansatte, materialer og utstyr – her har Tripletex lagt inn ekstra funksjonalitet sammenlignet med de andre skybaserte regnskapssystemene i undersøkelsen.

 

 

Ta kontakt for å teste Tripletex økonomisystem.

 

 

Hvordan starte nettbutikk?

 

 

testvinner unimicro

 

Unimicro – fleksibelt og løsningsorientert – lang historikk som best i test økonomisystem

 

 

Systemet Uni V3 vant 6 år på rad tittel for best i test økonomisystem. Systemet er funksjonsrikt og ble utvidet med en hybrid add-on modul løsning Uni24 som gir brukeren tilgang til enklere web baserte funksjoner for bla. fakturering, dokumenthåndtering og rapportering.

 

 

Fremdeles setter mange klienter pris på brukervennligheten i dette systemet. Univ3/Uni24 er fortsatt en aktuell løsning for klienter som ikke stiller høye krav til full selvbetjening, men ønsker å overlate mye av arbeidet til regnskapsfører. 

 

 

Uni Economy er Unimicro sin skybaserte satsning og dette økonomisystemet har siste årene begynt å vinne terreng blant spesielt regnskapskontorene. 

 

 

Unimicro har falt noen plasseringer i Regnskap Norge undersøkelsen siste årene og scorer denne gang 4,5 som er gjennomsnittlig poengsum. 

 

best i test visma

 

Forutsetninger for best i test regnskapssystem undersøkelsen – ufortjent lav score på Visma eAccounting og Fiken?

 

 

Visma eAccounting er lettvekteren i Visma systemene og er et rent skybasert økonomisystem beregnet for småbedriftene. Systemet er helintegrert med bank og leverer de fordeler moderne skybaserte økonomisystemer skal ha.

 

 

Visma eAccounting var et av de første rimelige og selvbetjente skybaserte økonomiløsningene.  

 

 

Visma eAccounting lider samme skjebne som Fiken med lav popularitet blant regnskapsførerne. Det betyr imidlertid ikke at systemet kan fungere godt for deg som sluttbruker og deg som vil gjøre mye av regnskapsarbeidet selv. 

 

 

Vi har valgt å supportere Visma eAccounting fordi en del klienter ønsker et rimelig skybasert system som er integrert med øvrige Visma produkter. Mange tredjeparts fagsystemer har tradisjonelt valgt å lage integrasjoner nettopp med Visma fordi det er en stor markedsaktør.  

 

best i test undersøkelsen

 

Fiken populær blant våre minste klienter

 

 

Til tross for lav popularitet hos regnskapsførerne i undersøkelsen er Fiken likevel godt etterspurt blant våre klienter.  Vi har derfor valgt å lytte til kundene og tatt inn systemet blant våre supporterte løsninger. Vi mener systemet har fått ufortjent lav score blant regnskapsførere og opplever at systemet er innovativt og har mange gode tekniske løsninger. Det er også et godt norsk språk i systemet spesielt rettet mot ikke-økonomer. 

 

 

Systemet er et lavkost system og populært blant de minste klientene som ønsker å spare kostnader ved å gjøre jobben i stor grad selv. 

 

 

Ta kontakt for å teste Fiken selvbetjente økonomisystem.

 

 

Ønsker du å gjøre regnskapet selv? Support til selvbetjent regnskap.

 

 

Vi tilbyr et bredt utvalg av regnskapssystemer

 

 

Vi har en strategi som går ut på å tilby et bredt utvalg av økonomisystemer basert på de systemene våre klienter etterspør. Vi ønsker å tilby best i test økonomisystemene og de mest etterspurte systemene.

 

 

Våre skybaserte regnskapssystemer passer alt fra de minste enkeltpersonforetakene opp til de mellomstore aksjeselskapene.  

 

 

Kan man drive firma uten å være opptatt av business?

 

 

Hvert system har sine fordeler og ulemper. Våre regnskapsførere og rådgivere kan bistå med råd og tips i valg av beste økonomisystem for din bedrift.

 

 

Kontakt våre rådgivere og regnskapsførere for mer informasjon om best i test regnskapssystem.