Facebook
Linkedin


Best i test regnskapssystem

best i test regnskapssystem

 

Best i test regnskapssystem ble vurdert i oktober av Regnskap Norge.  Rangeringen ble gjort fra 1 – 6 der beste score er 6 og laveste score er 1. Oversikten viser skybaserte systemer. Undersøkelsen betyr mye for regnskapbransjens valg av regnskapssystemer. 

 

 

Best i test regnskapssystem – Poweroffice Go

 

 

Vinner og best i test regnskapssystem ble Poweroffice Go blant de skybaserte økonomisystemene. Systemet har utmerket seg med høy grad av brukervennlighet og godt grafisk design.

 

 

Menyer er oversiktlige, det er bra funksjonalitet med mobil app og de viktige integrasjonsmulighetene med andre systemer er svært gode. I tillegg satser best i test leverandøren på en enkel prisstruktur.

 

 

Send kjørebok rett fra app til regnskapet.

 

 

Ønsker du å teste Poweroffice Go? Ta kontakt for en demobruker – test gratis i 30 dager. Systemet har en god online kundestøtte med lesevennlige hjelpetekster og videoer.

 

 

Ikke alle regnskapssystemer med i best i test undersøkelsen

 

 

Vi har hatt gode erfaringer med Unimicro sine regnskapssystemer. Unimicro opplevde å være best i test regnskapssystem 6 år på rad i PCWorld sine tester med sitt lokalt installerte økonomisystem Uni V3. 

 

 

Kan man drive firma uten å være opptatt av business?

 

 

Vi har derfor store forventninger til Unimicro sitt skybaserte Uni Economy. Det er imidlertid såpass nytt økonomisystem at det ikke var klar for test hos Regnskap Norge i 2017. 

 

 

Ta kontakt for å teste Uni Economy.

 

 

Forutsetninger for best i test regnskapssystem undersøkelsen

 

 

En viktig forutsetning for best i test undersøkelsen var at det var regnskapsførere som ble spurt. I ettertid ser man at regnskapssystemet Fiken fikk dårlig score.  På samme tid markedsførte Fiken seg tungt med at man kunne droppe regnskapsfører. Det er dermed ikke umulig at testscoren er ufortjent lav siden det var regnskapsførere som ble forespurt.

 

 

Vi har selv tatt inn Fiken i vår systemportefølje og systemet er innovativt og har mange gode tekniske løsninger. Det er også et godt norsk språk i systemet spesielt rettet mot ikke-økonomer. Systemet har definitivt en velfortjent plass blant de mer selvbetjente løsningene. 

 

 

Fiken er et av de regnskapssystemene vi opplever stor brukerinteresse etter.

 

 

Ta kontakt for å teste Fiken selvbetjente økonomisystem.

 

 

Ønsker du å gjøre regnskapet selv? Support til selvbetjent regnskap.

 

 

Bransjeløsninger kan være viktig for valg av best i test regnskapssystem

 

 

Tripletex er et system som utmerker seg med god bransjeløsning for bedrifter med behov for prosjektstyring. Systemet er spesielt godt tilrettelagt for elektro og VVS-bransjen.

 

 

Du bør vurdere Tripletex om du har behov for å styre ressursbruk i prosjektene på ansatte, materialer og utstyr – her har Tripletex lagt inn ekstra funksjonalitet sammenlignet med de andre skybaserte regnskapssystemene i undersøkelsen.

 

 

Ta kontakt for å teste Tripletex økonomisystem.

 

 

Kontakt våre rådgivere og regnskapsførere for mer informasjon om best i test regnskapssystem.